Osnovna delatnost firme Gradilište je investiranje u objekte visokogradnje, gde se uglavnom oslanjamo na sopstvene investicije i prodaju. Zainteresovani smo za ulaganja u stambeno – poslovne objekte na atraktivnim lokacijama kao i za kupovinu istih, konsalting i projektovanje do građevinske dozvole ili izvodjenje građevinskih radova za kvadrate. Okupljamo veliki broj firmi članica čije poslovanje pokriva ceo investicioni proces: od projektovanja i konsaltinga, preko inženjeringa do izgradnje i prodaje.

Investiranje

Pažljivo istražujemo tržište i razmatramo konkretne potrebe i nedostatke. U investiocione projekte ulazimo nakon detaljne studije izvodljivosti i opravdanosti, bilo da se radi o stambenim, stambeno-poslovnim kompleksima ili sl. Posebno smo ponosni na projekat posredovanja kod investicije velikog austrijskog fonda ImmoFinanz, gde smo odigravši ključnu ulogu u realizaciji celog posla, omogućili žiteljima Valjeva i Lazarevca uživanje u retail parkovima Stop Shop.

Izgradnja

Naš cilj je pružiti kvalitetne domove našim kupcima. Izlazeći u susret potrebama naših klijenata tokom projektovanja i gradnje, naša misija je da koristimo najsavremenije materijale i najmodernije instalacije, a sve po principu danas u svetu sutra u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Objekti se odlikuju kvalitetnom gradnjom, a stambene i poslovne jedinice fukcionalnošću i visokim kvalitetom završnih zanatskih radova kao i dobrom zvučnom izolacijom.

Plasman

Temeljna i profesionalna selekcija materijala i izvođača, ispunjavanje svih preuzetih obaveza i građevinskih normi, preduslov su izgradnje i održavanja dugoročnih i kvalitetnih relacija na kojima se zasniva naš poslovni uspeh. Prepoznati smo kao investitor koji poštuje rokove kao i želje i zahteve naših klijenata. Naša najbolja preporuka su uspešno realizovani projekti. Izuzetno čvrsta veza sa našim kupcima predstavlja usmerenje koje otvara put ka još uspešnijoj budućnosti.